Kom naar de 2e editie van Dag van de Constructeur. Het thema deze editie: 'Zichtbaar vakmanschap'. Het constructeursvak brengt een hoge verantwoordelijkheid met zich mee, het is dus belangrijk om je te blijven ontwikkelen. 
 

Vanwege de situatie rondom het coronavirus is besloten deze editie te verplaatsen naar donderdag 22 april 2021. De aanmelding van personen die zich reeds hebben ingeschreven, blijft gehandhaafd.

 

Op deze pagina kun je groepen vanaf 3 personen aanmelden voor deelname aan de Dag van de Constructeur 2021. Betaling verloopt via factuur. Let op: de administratiekosten bedragen €25,- per factuur, deze is automatisch eenmalig toegevoegd in het aanmeldproces.

Deelnamekosten

De deelnamekosten voor de Dag van de Constructeur bedragen €325,- per persoon excl. BTW. Met een lidmaatschap (van VNConstructeurs, Cement of COBc) ben je in het bezit van een kortingscode, die kun je hieronder bij inschrijvingsmogelijkheden toevoegen. Zodra deze is toegevoegd, wordt de prijs automatisch aangepast.

Mocht bij controle blijken dat onrechtmatig gebruik is gemaakt van een code, dan volgt een naheffing van het ontbrekende bedrag, vermeerderd met eventuele administratiekosten. 

Een groepsaanmelding (vanaf 3 personen) kan per factuur, schrijf hieronder in. De administratiekosten per factuur bedragen €25,-. 

LET OP: inschrijving is pas definitief na betaling van de factuur. 

€ 25,00

Totaal: € 25,00

Exclusief € 5,25 BTW. (€ 30,25 incl. BTW)

maak kennis met joakim
 maak kennis met joakim