Zichtbaar vakmanschap 


De Dag van de Constructeur

Kom naar de 2e editie van de Dag van de Constructeur op 14 mei 2020. Het thema dit jaar: 'Zichtbaar vakmanschap'. Het constructeursvak brengt een hoge verantwoordelijkheid met zich mee, het is dus belangrijk om je te blijven ontwikkelen. 

De Dag van de Constructeur, hét kennis- en netwerkevenement voor constructeurs, biedt daartoe volop kansen! Voor iedereen: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper tot toetser, van projectleider tot directeur, uit zowel bedrijfsleven als overheid. Deze keer een volledige dag, wat betekent dat er nog meer ruimte is voor inhoud en interactie.

Interessant programma
Het programma begint al aardig vorm te krijgen. De eerste keynote verklappen we alvast: Marjolein van Asselt. Daarnaast diverse interessante deelsessies, die in het teken staan van leren, discussiëren, luisteren, kunnen en doen. Voor elk wat wils dus. Centraal staat het thema ‘Zichtbaar vakmanschap’, met daarbij specifieke aandacht voor constructieve veiligheid. En dat alles in een bijzonder eigentijdse en energieke omgeving: DUS in Utrecht!

Organisator is wederom VNconstructeurs in samenwerking met YouCon en Cement. Deelname levert zoals bekend 3 KE/PE-punten op voor het Constructeursregister.


Sponsormogelijkheden bekijken? Laat het ons weten via m.heijmans@aeneas.nl.

deelnemersregistratie
 deelnemersregistratie