Kom naar de 2e editie van Dag van de Constructeur. Het thema dit jaar: 'Zichtbaar vakmanschap'. Het constructeursvak brengt een hoge verantwoordelijkheid met zich mee, het is dus belangrijk om je te blijven ontwikkelen. 
 

De Dag van de Constructeur, die gehouden zou worden op 14 mei a.s., wordt uitgesteld naar een latere datum. Dit onontkoombare besluit heeft het bestuur van VNconstructeurs genomen. Met de huidige ontwikkelingen rond het Coronavirus willen wij geen enkel risico nemen. De inhoudelijke voorbereidingen gaan wel verder, zodat wij u hopelijk in het najaar alsnog kunnen ontvangen.

Zodra de nieuwe datum bekend is, zullen wij deze communiceren. De aanmelding van personen die zich reeds hebben ingeschreven, blijft gehandhaafd.

 

Op deze pagina meld je je aan voor deelname aan de Dag van de Constructeur 2020. Via deze pagina schrijf je je individueel in en betaal je direct (via Ideal of Creditcard). Het is mogelijk om meerdere mensen tegelijk aan te melden.

Wil je per factuur betalen, dat kan vanaf 3 personen, daarvoor verwijzen we je naar de aanmeldpagina voor groepsinschrijvingen

Deelnamekosten

De deelnamekosten voor de Dag van de Constructeur bedragen €325,- per persoon excl. BTW. Met een lidmaatschap (van VNConstructeurs, Cement, COBc of YouCon) ben je in het bezit van een kortingscode, die kun je hieronder bij inschrijvingsmogelijkheden toevoegen. Zodra deze is toegevoegd, wordt de prijs automatisch aangepast.
 

Mocht bij controle blijken dat onrechtmatig gebruik is gemaakt van een code, dan volgt een naheffing van het ontbrekende bedrag, vermeerderd met eventuele administratiekosten.

Totaal: € 0,00

badge sticker printing
 badge sticker printing