Kampstaal Staalbouw


T: (0527) 69 80 20

In slechts vier decennia heeft Kampstaal Staalbouw uit Emmeloord zich ontwikkeld tot staalbouwer van formaat. We bouwen meer dan loodsen en bedrijfshallen: we leveren ingewikkelde staalconstructies en de meest uitdagende utiliteitsbouwwerken op. In Nederland, én ver daarbuiten.

Wij investeren continu in ons machinepark. Zo houden we de gehele productie in eigen hand. Dat geeft ons de ruimte om snel en efficiënt te werken. En snel te schakelen: last-minute wijzigingen voeren we flexibel uit. Door onze korte bouwtijden is een gebouw snel klaar voor gebruik. Een fabriek kan bijvoorbeeld al snel omzet genereren. Investeringen verdienen zich zo eerder terug.

Maatwerk vereist precisie. Precisie die wij kunnen garanderen door het juiste voorwerk van ons bedrijfsbureau. Zij verzorgen een gestroomlijnde voorbereiding zodat wij korte doorlooptijden kunnen bieden.

Kampstaal maakt deel uit van GB Steel Group. Samen met vier andere bedrijven zijn wij binnen de groep verenigd in staal. En zijn we alleen of gezamenlijk in staat elke opdracht uit te voeren.

Meer weten? Bel gerust: (0527) 69 80 20

« Naar het overzicht

Terug naar boven